|
|
Registros recuperados : 1.202 | |
2. | | SANTOS, P. M.; CORRÊA, C. C.; FORATO, L. A.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M.; COLNAGO, L. A. A fast and non-destructive method to discriminate beef samples using TD-NMR. Food Control, Guildford, v. 38, n. 2, p. 204-208, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
5. | | RAMALHO, J. C.; SEMEDO, J. N.; PAIS, I. P.; SCOTTI-CAMPOS, P.; RODRIGUES, A. P.; FORTUNATO, A. S.; LEITÃO, A. E.; LOPES, E.; PALOS, I.; SILVA, M. J.; GOULÃO, L.; BATISTA-SANTOS, P.; RIBEIRO-BARROS, A. I.; SIMÕES-COSTA, M. C.; MARTINS, L. D.; TOMAZ, M. A.; MAIA, R.; MÁGUAS, C.; PESSOA, M. F.; REBOREDO, F. H.; LIDON, F. C.; SANGLARD, L. M.; MORAIS, L. E.; ARAÚJO, W. L.; GHINI, R.; DaMATTA, F. M. A glimpse of climate change impact on C. Arabica L. and C. Canephora Pierre ex A. Froehner physiology: the combined effects of enhanced growth CO2 and temperature. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 25., 2014, Armenia. Leveraging knowledge for coffee sustainability: proceedings. Armenia: Association for Science and Information on Coffee, 2014. p. 42-49. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
| |
10. | | PEZZOPANE, C. de G.; SANTOS, P. M.; LIMA, A. G.; CRUZ, P. G. da. Acessos do gênero Paspalum avaliados quanto à tolerância ao estresse abiótico causado por alagamento. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 6., 2014, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2014. p. 30. (Embrapa Instrumentação. Documentos, 57) Editores técnicos: João de Mendonça Naime, Caue Ribeiro, Maria Alice Martins, Elaine Cristina Paris, Paulino Ribeiro Villas Boas, Ladislau Marcelino Rabello. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
| |
11. | | SANTOS, P. R. dos; RUIZ, H. A.; NEVES, J. C. L.; FREIRE, M. B. G. dos S.; FREIRE, F. J. Acúmulo de cátions e, dois cultivares de feijoeiro crescidos em soluções salinas. Revista Ceres, Viçosa, v. 56, n.05, p.666-678, set/out. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
| |
14. | | SANTOS, P. R.; ANDRADE-PORTO, S. M.; OLIVEIRA, M. I. B.; BRANDÃO, F. R.; MATOS, L. V.; VELÁSQUEZ, J. G. R.; FARIAS, C. F. S.; CARPIO, K. C. R.; CHAVES, F. C. M.; CHAGAS, E. C. Acute toxicity of essential oils of Aloysia triphylla (L'Hér.) Britton, Lippia gracilis Schauer, and Piper aduncum L. in Colossoma macropomum (Cuvier, 1818). Brazilian Journal of Biology, v. 83, e272853, 2023. Título em Português: Toxicidade aguda dos óleos essenciais de Aloysia triphylla (L'Hér.) Britton, Lippia gracilis Schauer e Piper aduncum L. em Colossoma macropomum (Cuvier, 1818). Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
16. | | BELONI, T.; PEZZOPANE, C. de G.; RUSCITO, M. M.; VIGNA, B. B. Z.; LIMA, J. G.; SANTOS, P. M. Adaptação de protocolo de extração de RNA para acessos de Paspalum e Brachiaria brizantha cv. Marandu. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 6., 2014, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2014. p. 26. (Embrapa Instrumentação. Documentos, 57) Editores técnicos: João de Mendonça Naime, Caue Ribeiro, Maria Alice Martins, Elaine Cristina Paris, Paulino Ribeiro Villas Boas, Ladislau Marcelino Rabello. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
| |
18. | | FLEITAS, A. C. F.; PAIVA, L. M.; SANTOS, S. A.; FERNANDES, H. J.; BREVILIERI, R. G.; SANTOS, P. G. dos. Adaptive responses of Paspalum oteroi native grass to fertilization and shading. Journal of Agricultural Studies, v. 8, n. 3, p. 871-884, jun. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
| |
Registros recuperados : 1.202 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
09/01/2017 |
Data da última atualização: |
23/02/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARBARA, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, E. S.; CORREA, L. C.; ZINI, C. A. |
Afiliação: |
JANAINA A. BARBARÁ, UFRGS; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; ÉRICA S. SILVA, UFRGS; LUIZ CLAUDIO CORREA, CPATSA; CLAUDIA A. ZINI, UFRGS. |
Título: |
Evaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley: impact of ripening stage and maceration time. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. |
Páginas: |
p. 12. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to understand the relationship among phenolic compounds profile of the wines and i) the ripening stage of grapes and ii) the maceration duration. |
Palavras-Chave: |
Compostos fenólicos; Vale do São Francisco; Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Maceração; Maturação; Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156616/1/Aline.pdf
|
Marc: |
LEADER 01061nam a2200277 a 4500 001 2060200 005 2017-02-23 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARBARA, J. A. 245 $aEvaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley$bimpact of ripening stage and maceration time.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido$c2016 300 $ap. 12. 520 $aThe aim of this study was to understand the relationship among phenolic compounds profile of the wines and i) the ripening stage of grapes and ii) the maceration duration. 650 $aGrapes 650 $aMaceração 650 $aMaturação 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aCompostos fenólicos 653 $aVale do São Francisco 653 $aVitivinicultura 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aSILVA, E. S. 700 1 $aCORREA, L. C. 700 1 $aZINI, C. A.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|